Inhimillisiä tiloja – suurella sydämellä

VUU design on kolmen naisen ketterä suunnittelutoimisto.

Toimimme joustavasti erilaisilla tila- ja sisustussuunnittelun osa-alueilla. Kokemusta meillä on mm. lukuisista toimitila-, hoiva-, koulu-, ravintola-/hotelli- ja laivaprojekteista sekä myös yksityiskodeista ja loma-asunnoista.

ME palvelemme sinua suurista suunnittelukokonaisuuksista aina pienempiin konsultointeihin.

Tila- ja sisustussuunnittelu

Hyvin suunniteltu tila on asiakkaansa näköinen. Suunnittelulla tähdätään aina toimiviin ja viihtyisiin ratkaisuihin, jotka tarvittaessa myös joustavat. Harkitut materiaalit ja värit kestävät käyttöä, katseita sekä aikaa. Käyttäjälähtöinen suunnittelu on ainoa tapa saavuttaa toimivat tilaratkaisut.

Konseptisuunnittelu

Luomme yrityksille sisustus- ja kalustekonsepteja vahvistamaan ja kirkastamaan brändiä. Konseptin avulla tilat ovat tunnistettavissa, uudet toimitilat saadaan ketterämmin käyttöön ja kalusteet ovat hyödynnettävissä eri toimipisteissä. Hyvän sisustuskonseptin avulla myös työhyvinvointi paranee.

Näyttely- ja messuosastosuunnittelu

Näyttely- ja messuosastosuunnittelussa meille on erityisen tärkeää, että lopputuloksesta jää kävijälle merkityksellinen kokemus tai elämys. Suunnitteluamme ohjaa palvelupolku ja asiakkaan tavoite.

Ota yhteyttä

VUU design Oy
Vironkatu 12 D 40, 00170 Helsinki

info@vuudesign.fi