Design on kestävyyslaji

Kertakäyttökulttuuri on aikamme kurimus. Korvaamme pikkuvikaiset tavarat korjaamisen sijaan uusilla ilman omantunnontuskia ja vanhat parisuhteetkin olemme valmiita vaihtamaan seuraaviin vain näyttöä pyyhkäisemällä.

Tämän sukupolvemme vääristyneen ajatusmallin myötä myös sana design on joutunut syvään syöksykierteeseen. Termi, joka ennen lupasi kestävyyttä, toimivuutta ja huolellista suunnittelua, on nykykäytössään usein vain synonyymi jollekin esteettisesti miellyttävälle. Jollekin, joka voidaan sesongin vaihtuessa tai halvan lastulevypinnan pettäessä korvata uudella.

Kertakäyttökulutus koettelee ajan mittaan sekä sisustajan lompakkoa että maapallon kestokykyä. Tämän päivän “ihana sesonkilöytö” kun on aina ennen pitkää huomisen jätettä. Siksi onkin aika kääntää katse kohti kestävämpiä valintoja.

Vepsäläinen tarjoaa elämänkumppaneita tositarkoituksella. Kun hankit design-huonekalun meiltä, voit olla varma, että se on designia sanan alkuperäisessä merkityksessä – aikaa, käyttöä ja katseita kestävä valinta. Ja tämä aidon, kestävän designin kunnianpalautus on meille sydämen asia.

Kuluttamisen ei pitäisi koskaan olla itseisarvo. Tärkeää on vain se, että hankkimasi kaluste on kestokäyttötuote – laadukas, käytännöllinen ­ja arvokas vielä vuosienkin päästä. Näin pidämme omalta osaltamme huolen myös siitä, että yhteinen pallomme ei hukkuisi heräteostoksiin, vaan säilyisi kestävänä ja kauniina paikkana myös tuleville sukupolville.

Me tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden hankkia todellista designia. Kestävien valintojen Nousukausirahoituksella voit maksaa valitsemasi tuotteen itsellesi sopivalla kuukausierällä ilman korkoa.

Astu sisään!