THERMORY AS ON MAAILMAN SUURIN LÄMPÖPUUN JA SAUNAMATERIAALIEN VALMISTAJA

Luomme aidosta puusta ratkaisuja, joilla luodaan arvokas ja luontoystävällinen elinympäristö.

Tuotevalikoimassamme on terassi-, seinäpaneeli-, verhous- ja lattialautoja, jotka on valmistettu lämpökäsitellystä puusta sekä teollisesti maalattuja puutuotteita sisä- ja ulkokäyttöön.
Maailman johtavana saunamateriaalien ja saunojen valmistajana jalansijamme sauna- ja kylpyläalallakin on tukeva. 90 % tuotannostamme on vientiä yli 50 maahan.

Enterprise Estonia myönsi Thermory AS:lle Vuoden vientiyritys 2018 -palkinnon Entrepreneurship Award -kilpailussa.

Luonnon kauneutta, joka on suunniteltu kestämään

Ajaton design, funktionaalisuus ja kestävyys – näitä asioita vaalimme puutuotteissamme. Haluamme parantaa ympäröivää maailmaa tarjoamalla ekologisen ja kestävän vaihtoehdon rakentamiseen ja sisustamiseen lämpökäsitellyillä puutuotteillamme. Lämpökäsittely on luonnonmukainen menetelmä, jossa lämmön ja höyryn avulla puu saa kauniin sävyn ja ensiluokkaisen kestävyyden – ilman kemikaaleja.

Välitämme metsistä, arvostamme aitoa puuta ja uskomme kestävään elämäntapaan, jossa on vähemmän muovia ja enemmän vaihtoehtoisia, luonnollisia rakennusmateriaaleja. Puu on uusiutuva luonnonvara, jonka käyttö rakentamisessa pienentää ekologista jalanjälkeämme ja luo miellyttävää tunnelmaa – sisälle ja ulos. Puutuotteillamme rakennat terassin, julkisivun, saunan sekä sisustuksen, jotka keräävät katseita ja kestävät aikaa.

Ota yhteyttä!