Monet hyvät syyt puhuvat Mielen puolesta. Miele on noudattanut brändiupaustaan Immer Besser, ”Yhä Paremmin” perustamisvuodestaan 1899 lähtien. Se tarkoittaa seuraavia asioita: Pyrimme tekemään kaiken paremmin muihin verrattuna ja kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa rauhoittavaa varmuutta siitä, että he ovat Miele-tuotteen valitsemalla tehneet hyvän päätöksen, todennäköisesti koko loppuelämän ajaksi.

Poikkeuksellinen laatu

Kaikki Miele-kodinkoneet, pyykinuollosta, imurointiin ja keittiön laitteisiin käyvät läpi huolellisen testauksen ennen markkinoille pääsyään. Saksalaisen Stiftung Warentestin ja muiden pohjoismaisten testi-instituutien myöntämät lukuisat testivoitot osoittavat, että Miele on paras vaihtoehto.

Miele-muotoilu

Muotoilumme edustaa innovatiivisuutta, arvokkuutta ja ajatonta eleganssia. Se muovaa ihmisen ja tuotteen välistä suhdetta, vastaa odotuksiin, helpottaa käsittelyä ja herättää luottamusta. Lukuisat tuotteillemme myönnetyt design-palkinnot osoittavat, että Miele on onnistunut tässä erityisen hyvin.