Linnatuli on suomalainen, innovatiivinen tulisijojen valmistaja. Edistyksellisen suunnittelun ansiosta puu palaa Linnatulen tulipesissä erityisen puhtaasti ja luovuttaa lämpöä pitkään ja tasaisesti. Linnatulen tulisijat ovat kauniita ja kestäviä käyttää.

Puhdas skandinaavinen muotokieli yhdessä innovatiivisen suunnittelun kanssa sovittaa tulisijat niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin.

Linnatulen uunit ja takat valmistetaan vankalla kokemuksella, laadusta tinkimättä ja käsityötaitoja kunnioittaen. Linnatulen tulisija on pitkäikäinen ja luotettava ystävä.

Suomessa tehty

Linnatuli on kotimainen perheyritys, jonka taustalta löytyy takkaosaamista vuodesta 1995 lähtien. Pitkäaikainen kokemus alalta näkyy sen tinkimättömässä tavassa valmistaa tulisijoja Suomen ääriolosuhteisiin. Valmistuksessa on käytetty vain parhaimpia ja tyylikkäimpiä ratkaisuja sekä laadukkaita materiaaleja ja vuosikymmenien vankkaa käsityötaitoa.

Linnatuli on kotimainen perheyritys, joka valmistaa ja maahantuo tulisijoja. Kaikki varaavat tulisijat tehdään Suomessa. Linnatulen tehdas sijaitsee Liedossa, jossa takkojen valmistuksessa hyödynnetään pitkää kokemusta ja tietotaitoa.

Linnatuli Oy
Länsiportti 3, 21530 Paimio

+358 20 7413 123
linnatuli@linnatuli.fi