Kotimainen perheyritys asiakkaan asialla

Ann-Marie ja Heikki Haru ostivat 1970-luvulla huonoon kuntoon päässeitä asuntoja, remontoivat ne huolella ja myivät edelleen uusille kodinomistajille. Työssään he huomasivat, että laattojen valikoima oli Suomessa suppea, totinen ja laadultaan ailahteleva. Harut päättivät ryhtyä tuomaan Espanjasta, Italiasta ja muista Välimeren maista parempia laattoja. Niin Laattapiste oli syntynyt.

Syksyllä 2019 Laattapisteen perustamisesta tuli kuluneeksi 40 vuotta. Vielä nykyäänkin Harujen perhe omistaa Laattapisteen. Nyt vetovuorossa on kuitenkin jo seuraava sukupolvi, Ann-Marien ja Heikin pojat Tommi ja Petteri.

Ann-Marien ja Heikin mottona oli aina olla asiakkaan asialla, ja yhä vieläkin yritystoiminnan kantavana voimana on tehdä asiat mahdollisimman hyvin ja pitkäikäisesti.

”Moni yritys keskittyy omiin prosesseihinsa, kun olisi keskityttävä asiakkaaseen. Tahdomme vaalia laatua ja palvelua”, nykyinen toimitusjohtaja Tommi Haru sanoo.

Töitä yli 150 suomalaiselle

Keraamisia laattoja Helsingin Ruoholahdessa myyneestä pienestä liikkeestä on vuosien mittaan kasvanut Suomen johtava pintamateriaalien ja kylpyhuoneiden erikoisliike, joka tarjoaa kaiken suunnittelusta remontteihin ja kalusteista kiinnitysaineisiin. Laattoja on kodin kaikkiin tiloihin saatavilla edelleen tuhansia, mutta niiden rinnalla valikoimaan kuuluvat myös tekstiili- ja vinyylilaatat sekä -lankut.

Pääkonttorimme ja keskusvarastomme sijaitsevat Vantaalla, josta toimitamme kylpyhuonetuotteita ja rakennusmateriaaleja viiteentoista Laattapiste-myymälään sekä laajalle jälleenmyyjäverkostolle eri puolille Suomea. Kuluttajakaupasta alkanut toiminta on kasvanut vahvaksi kumppanuudeksi rakennus- ja asennusliikkeiden sekä suunnittelijoiden ja rakennuttajien kanssa.

”Tarjoamme töitä yli 150 suomalaiselle. Elämäntyömme ovat tilat, joissa on huomennakin hyvä olla”, Tommi Haru toteaa.

Ota yhteyttä!