Tuotteita luonnosta

Konto Oy on keskittynyt valmistamaan huopa- ja levytuotteita pintaturpeesta. Valmistamme pääasiallisesti akustiikkatuotteita.

Tuotteemme on muotoiltavissa eri tiheyksillä myös muihin käyttötarkoituksiin kuin akustointiin tarvittaessa esim. pintakovemmat tuotteet. Tuotteemme ja tuotantomenetelmämme ovat patentoitu.

Yrityksellemme tärkeintä on luonnonmukaisuus, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu.

Konto Oy on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö, jonka koko tuotanto on Suomessa. Valmistamme huopa- ja levytuotteita suurimmaksi osaksi pintaturpeesta. Pystymme käyttämään myös muita kuituja. Valmistamme pääasiassa akustiikkatuotteita.

Yritystoimintamme perustuu vahvaan tuotekehitysosaamiseen ja patentoituun tuotantomenetelmään. Ammattitaidolla kehitetyt tuotteemme tarjoavat ekologisen, korkealaatuisen ja muotoiltavan vaihtoehdon eri käyttötarkoituksiin.

Yrityksellemme tärkeintä on luonnonmukaisuus, korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu. Konto Oy:n tavoitteena on kehittää terveellisiä, innovatiivisia ja luonnonmukaisia tuotteita akustiikan parantamiseksi.
”Konto” on paikallinen, perinteikäs sana, joka tarkoittaa turvetta. Karviassa on aina lähdetty konto-nevalle konnon nostoon. Haluamme tuoda Konto-tuotteillamme palasen suomalaista luontoa sinunkin yritykseesi tai kotitalouteesi.

Ota yhteyttä!