Ovet ja ikkunat, joiden laatu ja tunnelma säilyy puusepältä asiakkaan jälkipolville saakka

Alusta alkaen pohjoissuomalaiseen perheyhtiön perustana on ollut laadukkaat, käsintehdyt ja kotimaiset puuovet. Perustaja Eero Kasken valmistamien ovien laatu ja tunnelma seuraavat mukana kaikissa Kasken tuotteissa: säilyen puusepältä asiakkaan jälkipolville asti. Huolella valitut ikkunat ja ulko-ovi täydentävät talon arkkitehtuuria ja ovat sopusoinnussa ilmeen kanssa.

Suomalaisella osaamisella ja asenteella

Käsistään taitavan nuoren perheenisän Eero Kasken taloprojekti lähestyi maalia, mutta ulko-ovi jäi suljettaessa ”tärisemmään varttitunniksi paikoilleen.” Eihän sellaista ovea voinut tekijämies kelpuuttaa muuten priimaan taloon.

Niinpä puun kanssa sinunkaupat tehnyt Eero valmisti itse jämerän ja tyylikkään oven taloonsa, ja pian Eeron ovia tultiin kysymään kauempaakin. Syntyi Kaskipuu, joka on vuodesta 1978 kasvanut yhden käsiparin yrityksestä yli 350 ammattilaisen kansainväliseksi konserniksi.

Toisen polven perheyritys Kaskipuu tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista.

Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Aika muuttuu, perusteet pysyvät: aina rehtiä palvelua ja parasta Kaski-laatua remontoijille ja rakentajille.

myynti@kaski.fi | 050 4150 450

Asiakaspalvelu  0207 924 780

Vaihde avoinna:
Ma–Pe 8–15

Puhelun hinnat: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min