Furmus.fi on marraskuussa 2017 avattu huonekaluihin, sisustustuotteisiin ja sisutuspalveluihin erikoistunut verkkokauppa, jonka taustalla on vuonna 2017 perustettu kotimainen yritys Furmus Oy. Furmus.fi tarjoaa asiakkailleen mutkattoman tavan hankkia verkkokaupasta laadukkaita huonekaluja, sisustustuotteita ja sisustuspalveluita aina järkevin hinnoin suoraan kotiovelle!

Olemme halunneet panostaa eritoten ostokokemukseen. Jokainen verkkokaupassa esitetty hinta sisältää kuljetuksen kotiin (ulko-ovelle), pidämme lupaukset toimitusajoista ja -tavoista sekä panostamme aktiiviseen ja avoimeen viestintään toimituksen aikana. Pyrimme aina mahdollisimman lyhyeen logistiikkaketjuun, joka ensinnäkin nopeuttaa toimituksia, ja toisekseen säästää luontoa.

Verkkokauppamme valikoimasta löytyy sekä tunnettujen kotimaisten että myös ulkomaisten valmistajien tuotteita. Pyrimme pitämään myös valikoimissamme hieman tuntemattomia brändejä, jotka sopivat kuitenkin sopivat hyvin laadukkaaseen valikoimaamme. Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti, jos sinulla on mielessä jokin brändi joka sopisi valikoimiimme – laita meille viestiä niin koitamme saada myös sinun lempibrändisi tuotteet valikoimaan mahdollisimman nopeasti!

Nautinnollisia ostoshetkiä toivottaa,

Furmus Tiimi

Furmus Oy
Y-tunnus 2854390-4

info@furmus.fi